2019-10-7 Bijeenkomst met Martha Buning

Proeverij Werkgeluk door Martha Buning: ‘De sleutel tot werkgeluk ben je zelf’
Deze avond verzorgt Martha Buning, facilitator en coach Wendbaar werken en Werkgeluk een interactieve proeverij over de ins- en outs van werkgeluk. We horen dit tegenwoordig veel in de media, maar wat is dat nu precies? En moet je dan altijd gelukkig zijn? Martha neemt ons mee in de achtergrond en onderzoek over werkgeluk, ze geeft kleine opdrachten, prikkelt ons brein en zorgt ervoor dat het niet saai wordt. Je wordt aangezet om na te denken over je eigen werkgeluk en krijgt praktische handvatten om het in je eigen werkomgeving toe te gaan passen. Vanuit Geluktwerkt.frl helpt zij samen met haar collega Annemieke Mintjes teams en organisaties vorm te geven aan dit brede onderwerp, waardoor ze organisaties leren om slimmer en leuker te werken en mee te bewegen met veranderingen.
De kernwoorden worden #werkgeluk #zelfleiderschap #slimmerenleukerwerken #keuzes #verantwoordelijkheid nemen #verbinden.
Nu dat verbinden is zeker gelukt! Er zijn prachtige diepgaande gesprekken uit voort gekomen, zaken wat je/ons echt bezig houdt. Een mooie avond die een ieder van ons positief

aan het denken heeft gezet.