2019-9-9 Bijeenkomst bij Het Polderhûs in de Veenhoop

In restaurant het Polderhûs, van ons lid Herma Sikkes op de Veenhoop gebruiken we eerst een heerlijke maaltijd die weer met liefde verzorgt is.
Na het eten gaan de we Djembé spelen met Moustapha Seck.  Al snel krijgen we de smaak te pakken en wanen we ons even in Afrika. Wij als ondernemende dames laten altijd al onze handjes flink wapperen maar nu helemaal! Wat een heerlijke energie brengt dit in ons omhoog, dit geeft ons weer de juiste vibe voor onze ondernemingen.

www.moustaphaseck.nl
Moustapha Seck verzorgt djembécursussen, -workshops en optredens voor bedrijven, scholen en particulieren in heel Nederland én over de grens.
Zijn warme persoonlijkheid en professionaliteit staan garant voor een inspirerend muzikaal avontuur. Muzikaal is hij sterk onderlegd, hij is een entertainer van het eerste uur en kan prachtig vertellen. Zijn stem is vaak te horen als aanvulling op de muziek. In alles wat hij doet straalt zijn enthousiasme door. Met zijn innemende lach en natuurlijke manier van overtuigen weet Moustapha zijn publiek voor zich te winnen.