2021-10-12 Bijeenkomst bij Joan en Wilma van de Brug in Franeker

2021-10-12 Bijeenkomst in de fotostudio van Joan en Wilma van de Brug.
We ontmoeten elkaar in onze studio om jullie een klein inkijkje te geven van onze grote verandering. Hoop dat ik van een lang denk proces een korte uitleg kan geven. Hierna lopend naar Grand Café Den Doelen, voor een heerlijk diner. Nienke Schaap verzorgd de presentatie “De krokodil en de uil op de thee bij de UVON ondertitel ‘de invloed van taal op ‘veranderprocessen’. Het belooft een interessante avond te worden. Vooral ook een gezellige avond waar we lekker kunnen eten en bijpraten, dat wat we toch wel hebben gemist de laatste tijd en deze presentatie geeft ons weer stof tot nadenken.
Stof tot nadenken gaf deze avond zeker! Fijn om Wilma haar veranderingen te zien en horen, mooi hoe ze meebewegen met de markt zo ook hun leeftijd hier in meenemen en wat dat zakelijk nodig heeft. Nienke heeft ons geattendeerd op hoe we naar iemand toe stappen, met welke intentie? Welke mindset? Veranderen is patronen doorbreken! Transformerend kijken….al met al een boeiende avond. fijn dat we als Uvon Noord groep weer bij elkaar kunnen/mogen komen!