2022-11-14 Bijeenkomst Zuid Oost Zorg Drachten

2022-11-14 Bijeenkomst Zuid Oost Zorg Drachten. Deze avond staat in het teken van de ouderzorg! We gaan lekker met elkaar eten in het restaurant locatie Neibertilla en Geke Hoekstra
introduceert haar nieuwe werkgever bij Uvon Noord. Zij gaat ons bijpraten over de maatschappelijke ontwikkelingen binnen de ouderenzorg. We zullen allemaal langer thuis blijven wonen en hoe dat er in de toekomst uit gaat zien is binnen de sector volop in ontwikkeling. Zuidoostzorg loopt voorop als het gaat om vernieuwende ontwikkeling en werkt volgens de principes van zelforganisatie. Wat dit betekent voor medewerkers en de organisatorische processen komt ook aan bod. Het was een heel interessante avond met een onderwerp wat ons allemaal raakt, zo ook deels kennen met de zorg voor onze eigen ouders. Maar ook, hoe komt het straks als wij zover zijn? Al met al stof genoeg wat resulteerde in nog lange nagesprekken op de weg naar huis toe.