Presentatie nieuw lid Jolande de Nooij, Maatwerk Advocaten,Groningen

Per 1 maart 2014 begonnen Jolande de Nooij  en Diederik Maat een eigen advocatenkantoor in Groningen, met afspraaklocaties in Drachten en Heerenveen: Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht. Maatwerk Advocaten biedt ondernemers en particulieren de helpende hand bij alle facetten van het Arbeidsrecht en Contractenrecht.

Opgegroeid in een ondernemersgezin, haar vader was dierenarts en haar moeder kandidaat-notaris, was de keuze om een eigen kantoor te beginnen niet moeilijk. Van jongs af aan heeft de juridische praktijk haar buitengewone interesse gehad. Gelet op haar enthousiasme voor het vak waren haar omgeving en cliënten dan ook niet verbaasd over haar keuze voor het ondernemerschap.

Jolande en Diederik kennen elkaar al jaren. Jolande: “De combinatie van mijn specialisme, het arbeidsrecht, en het specialisme van Diederik, het contractenrecht, maakt dat wij zaken snel kunnen doorgronden en zonder omhaal tot de kern komen.”

Maatwerk Advocaten is een open kantoor dat graag kennis deelt en staat voor creatief, betrokken en bevlogen. Maatwerk is daarom niet alleen een naam, ook het uitgangspunt. Tijdens de presentatie bij haar op kantoor vertelt Jolande dat cliëntcontact, klanttevredenheid en inhoud voorop staan. Wanneer we er in geslaagd zijn om niet alleen het juridisch standpunt van een cliënt voor het voetlicht te brengen, maar ook zijn verhaal te vertellen, is onze werkdag geslaagd.

Een Maatwerk advocaat is er voor iedereen die vragen heeft op het gebied van het arbeidsrecht, ontslag en contractenrecht. Een afspraak is altijd op korte termijn mogelijk (tel 050 7600 900 of kijk op www.maatwerk-advocaten.nl).

Na een enthousiaste presentatie onder het genot van een hapje en drankje, volgt nog een korte inleiding over het nieuwe ontslagrecht en wordt aansluitend met elkaar gegeten.