Trainingsbureau Het Wijze Leven Jannie Klaren

Trainingsbureau Het Wijze Leven

In het komend jaar gaat het trainingsbureau voor persoonlijke ontwikkeling weer meer cursussen geven. Het trainingsbureau Het Wijze Leven is een onderdeel van Centrum Chai.
De eerste wordt op 16 januari gegeven. Workshop contact met je kind en jezelf
Een interactieve avond waar je inzicht krijgt in wat er speelt tussen jou en je kind. Wat wil jij voor je kind, wat wil je kind voor jou? Kinderen zeggen niet altijd wat ze ons eigenlijk willen vertellen. Het gevolg is dat we als ouder geconfronteerd kunnen worden met gedragsproblemen, onbegrip, lichamelijke klachten of leer- en ontwikkelingsstoornissen bij onze kinderen. Je leert je kind beter begrijpen, je leert jezelf beter begrijpen. De workshop wordt gegeven door Liesbeth Weinans, creatief in rituelen en begeleiding en Jannie Klaren die lichaamsgerichte
therapie geeft aan volwassenen en kinderen in haar praktijk. Datum: Dinsdag 16 januari 2024 tijd: 19.30 – 21.30 uur Locatie: Marwei 59, Delfstrahuizen Kosten: € 10,00 (incl. koffie/thee) Aanmelden: jannie@hetwijzeleven.nl of liesbeth@werkplaatsnieuwpersepctief.nl Wat kinderen over ons leven vertellen Welke ouder telt wel niet een keer tot tien? Tot 10 tellen is het motto van de opvoed week. We houden zielsveel van onze kinderen, maar soms hebben we het nodig om tot 10 te tellen. Soms zijn de problemen zo groot dat je meer nodig hebt dan tot 10 te tellen. De insteek om hulp te zoeken is vaak dat er iets aan de hand is met je kind waar je niet uitkomt. Een allergie, eet- of slaapproblemen, boosheid, angsten, game-verslaafd, anorexia etc. De Present Child methode helpt kinderen via hun ouders. Een kindertolk® vertaalt de signalen die kinderen afgeven, zodat hun ouders kunnen begrijpen wat er gespiegeld wordt. Wat wil jouw kind je vertellen? De sessies maken duidelijk dat jouw kind zich net zo intens en actief inzet voor jouw levensgeluk, als jij voor dat van je kind. Het onderwerp geeft duidelijk aan hoe een ouder zijn leven, relatie of gezin kan bijsturen door het gedrag, spel en ontwikkeling van zijn kind goed te volgen en daar ook gehoor aan te geven. Problemen met je kinderen, kunnen door deze methode mede worden opgelost. Het opvoeden wordt wat gemakkelijker. Heb je liever een oudercursus om zelf aan de slag te gaan thuis? Drie ochtenden krijg je informatie over de methode en ga je zelf met voorbeelden aan de slag. Neem contact op en kijken wat we kunnen inplannen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws.