Organisatie

UVON Noord is een netwerk van en voor vrouwen in bestuurlijke functies uit zeer diverse bedrijven, waardoor een rijkdom aan kennis en ervaring aanwezig is. De vrouwelijke ondernemers van UVON Noord willen inspireren, informeren en ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden.

UVON Noord is een zakelijk netwerk waar ondernemende vrouwen contacten met elkaar kunnen leggen, kennis delen en inspiratie opdoen. Onze slogan: “Vrouwen met passie voor ondernemen” betekent dat ons netwerk zoveel mogelijk aansluiting zoekt bij datgene wat ondernemende vrouwen van deze tijd drijft. We zijn kritisch, gedreven en durven te zeggen wat we vinden. We hebben een interessante mix uit diverse beroepsgroepen, zoals accountancy, mediation, notariaat,  fotografie, loopbaan-coaching, gezondheidszorg, journalistiek, interieur design, weg- en waterbouw, etc.

Eens per maand komen we als leden bij elkaar om gezamenlijk te dineren gevolgd door een activiteit. Soms nodigen we een landelijk bekende spreker uit en wordt Uvon op de kaart gezet inclusief aandacht in de regionale pers. Een andere keer is het een bedrijfsbezoek dan wel workshop over een thema dat er toe doet. En natuurlijk wordt er bij die gelegenheden volop ge-netwerkt! Kijk dan in onze agenda voor een impressie van de activiteiten van dit jaar. Denk je erover om je ook aan te sluiten bij UVON Noord dan kun je je aanmelden via contact. Het lidmaatschap bedraagt 100.- euro per jaar. Wil je meer informatie mail ons gerust, dan nodigen we je uit om een paar avonden vrijblijvend te komen sfeer snuiven.