Antje de Boer-Akkerman

Warenhuis - Doe Het Zelf markt - Houthandel J. de Boer

  • Marwei 26
  • 8508 RC Delfstrahuizen

Antje de Boer-Akkerman

Antje de Boer-Akkerman is eigenaar van WARENHUIS – DE BOER; een bedrijf van deze tijd.

Ooit begonnen als schilders zaak is Warenhuis de Boer in Delfstrahuizen na vijfentachtig jaar uitgegroeid tot warenhuis, doe-het-zelf markt en houthandel.

De houthandel werd gestart in 1973 nu alweer meer dan 40 jaar geleden. Dit was ook het jaar dat huidige eigenaar Jos de Boer bij zijn vader in het bedrijf kwam. Een aantal jaren daarna heeft Antje de Boer-Akkerman de winkel onder haar leiding genomen, heringericht, vernieuwt met sfeer en klasse.

Warenhuis de Boer is een bedrijf met een groot assortiment zoals er nog maar weinig te vinden zijn. De toeristen waarderen de sfeer van de winkel waar je gewoon alles vindt. De dorpsbewoners vinden “om de hoek” wat ze zoeken bij Warenhuis de Boer van cadeautje, speelgoed, sieraden, make-up, toiletartikelen, huishoudelijke artikelen tot bouwmateriaal, behang, verf, gereedschap, alles in een ruime sortering. Houthandel de Boer is ook uw leverancier van tuin-, bouwhout & bouwmaterialen. Met vijfhonderd vierkante meter verkoopruimte en nog eens een keer zoveel opslag voor bouwmateriaal is Warenhuis de Boer een bedrijf van deze tijd met een centrale functie in het dorp en omstreken.

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met Antje de Boer-Akkerman.

OPENINGSTIJDEN:

ma-vrij 8.00 – 18.00 uur vrijdag koopavond

za 8.00 – 17.00 uur

ADRES

Warenhuis – Doe Het Zelf markt – Houthandel J. de Boer

Marwei 26

8508 RC Delfstrahuizen

Tel: 0514 541234