Alie Prins-Bos Beheer uitnodigingen bijeenkomsten

YP Holding BV

  • Ampèrelaan 1
  • 9207 AM Drachten

Alie Prins-Bos

In een fraai, modern vormgegeven bouwwerk zetelt het Technologiepark Drachten. De naam kan niet toepasselijker: Technologiepark Drachten, gelegen aan de Ampèrelaan direct aan de A7. Tot stand gekomen dankzij een initiatief van o.a. de gemeenten Smallingerland en Opsterland.

Het pand is vanuit het oogpunt van de bereikbaarheid dé perfecte vestigingsplaats voor u als ondernemer. Alle aandacht voor uw bedrijf. Er zijn verschillende representatieve kantoorruimtes te huur.

Alie Prins-Bos aan het woord: “Huurders kunnen gebruik maken van gezamenlijke faciliteiten als een receptiebalie, cateringservice, vergaderruimten en een kopieermachine. Het gebouw beschikt tevens over eigen ruime parkeerplaatsen en het openbaar vervoer stopt voor de deur.”


Kantoren te huur direct aan de A7.
Centraal gelegen in het Noorden vindt u het Technologiepark Drachten direct aan de A7. Precies op het middelpunt van de steden Groningen, Assen en Leeuwarden.
Het Technologiepark Drachten is vanuit het oogpunt van de bereikbaarheid de perfecte vestigingsplaats voor ondernemers die met hun activiteiten op het Noorden van het land gericht zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alie Prins-Bos.