Eva Schriemer

Borderz

  • Weersterweg 33
  • 8747 NR Wons

ENTHOUSIAST, SOCIAAL, CREATIEF, ONTDEKKER

Bijna mijn hele werkende leven heb ik als verpleegkundige binnen GGZ Friesland gewerkt. Het was een hele leuke tijd met ontzettend leuke collega’s. Op verschillende locaties heb ik ruime ervaring opgedaan hoe het is om te werken met mensen die door hun ziekte het lastig vinden om in hun kracht te komen staan.

Niet alleen cliënten willen weer in hun kracht staan, maar ik wilde dat op een gegeven moment ook versterken. In 2011 besloot ik daarom om mijn superleuke baan en fijne collega’s te verlaten om zelf mijn vleugels uit te slaan en om zelf in mijn eigen kracht te gaan staan door mijn talenten, initiatieven en nieuwe ideeën alle ruimte te geven om zich te ontplooien.

Nog steeds ben ik bezig met deze ontplooiing. Het stopt nooit. Er wordt steeds weer een nieuwe weg ontdekt die kan worden bewandeld. Ik geniet hier enorm van en krijg hier veel energie van.

Naast het zelfstandig werken zoek ik altijd de verbinding met andere zorgaanbieders. Als concollega’s zijn we sterker dan de afzonderlijke delen. Als gevolg hiervan heb ik nu weer contact met superfijne mensen waarmee ik regelmatig samen werk, ontdek en versterk.

Skûtsje silen is mijn grote hobby. Het samen een klus klaren (winnen natuurlijk!) maakt me enthousiast. Naast het skûtsjesilen ben ik graag creatief bezig. Ook daarin zoek ik steeds weer naar nieuwe manieren om iets te doen en te kijken wat voor verrassende gevolgen dit heeft.

Kortom: het samenwerken en (zelf)ontwikkeling staan centraal in mijn (werkende) leven.