Gonny Setz-Rodenburg

Setz Automatisering B.V.

  • Meerweg 145
  • 9752 XA Haren

Gonny Setz-Rodenburg is samen met haar man eigenaar van Setz Automatisering in Haren.

Setz Automatisering richt zich op de ontwikkeling, vervaardiging en (landelijke) levering van (standaard)programmatuur en computersystemen voor projectmatig werkende bedrijven in de bouw- en aanverwante sectoren: t.w. aannemers, installateurs, dakdekkers, metselbedrijven, straatmakers, scheeps- en jachtwerven, standbouwers, projectontwikkelaars, etc.

In ‘t kort gezegd is B.I.S.S.-programmatuur eigenlijk gereedschap. Software als gereedschap voor ondernemers dus. En goed gereedschap is belangrijk. Erg belangrijk.B.I.S.S. programmatuur wordt gemaakt door SETZ Automatisering B.V. uit Haren, (een zelfstandig opererend systeem- en softwarehuis) dat al sinds 1985 programmatuur ontwikkelt.

B.I.S.S. is specifiek ontwikkelde programmatuur met verschillende toepassingsmogelijkheden en varianten voor het MKB in bijvoorbeeld de bouw-, installatie-, dakdekkers-, timmer- en schildersbranche. In principe kan ieder Midden of Klein Bedrijf met deze programmatuur werken.

Iedere organisatie maakt facturen, BTW-aangiftes en/of prijsopgaves, kosten-baten analyses en/of een urenregistratie, of doet aan relatiebeheer, noem maar op. Voor al deze verschillende (kantoor) werkzaamheden maken en onderhouden wij programmatuur.

Ruim 30 jaar administratieve- en automatiseringservaring vormen de basis van de B.I.S.S.-programmatuur.
De ontwikkelingen in de verschillende branches staan natuurlijk ook niet stil en met ons team van ervaren en gemotiveerde medewerkers gaat het ontwikkelen en vernieuwen van de programmatuur continu door.

Zoekt u programmatuur om uw kantoor of computertaken te vereenvoudigen en te verbeteren, informeer dan gerust. Door de juiste (standaard) modules te combineren is een goede oplossing mogelijk voor uw bedrijf. Zowel voor enkele systemen als voor netwerken natuurlijk. Door de modulaire structuur van de B.I.S.S. programmatuur is het mogelijk om naadloos en/of stapsgewijs door te groeien binnen uw bedrijf, waardoor onnodige investeringen en uitgaven worden beperkt.

Neem voor vragen gerust contact op met Gonny Setz-Rodenburg.


logo biss