Greet de Jong-Overeem Voorzitter Bestuur

Melkveetechniek de Jong

  • Kerkpad 24
  • 8506 BD Haskerhorne

Greet de Jong-Overeem

Wij zijn actief met verkoop en onderhoud van Fullwood melkinstallaties, Automatiseringssystemen zoals Merlin melkrobot een voercomputer of kalverdrinkautomaat, Packo melkkoeltank, De Boer Stalinrichting en verdere veehouderijbenodigdheden in de zuidelijke helft van Friesland.

De Nederlandse Fullwood dealers zijn gezamenlijk importeur van het Engelse melkmachinemerk Fullwood.

Eind 2004 hebben de gezamenlijk Fullwood dealers, na goed overleg met de fabrikant van Fullwood melkmachines in Engeland, de import van de Fullwood melkmachine in eigen hand genomen. Voor de uitvoering daarvan hebben zij het bedrijf Mewitec B.V. te Soest opgericht. Een uniek concept.

Mewitec zorgt voor condities waarmee haar dealers hun klanten en toekomstige klanten concurrerend en marktgericht kunnen bedienen. Daarnaast behartigt Mewitec de algemene belangen van de dealers en verzorgt onder andere: de helpdesk, technische documentatie, logistieke ondersteuning, promotionele activiteiten en andere ondersteunende zaken.

Op deze wijze is de continuïteit in de levering van de Fullwood en Packo producten en de bijbehorende dienstverlening voor de toekomst gegarandeerd. Maar meer dan dat, met dit unieke concept en door de korte communicatielijnen tussen de front organisatie en de fabrikant, kunnen de dealers nog sneller en adequater inspelen op de wensen en behoeften van hun relaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Greet de Jong-Overeem.

 

logo mvt dejong