Jannie Klaren Secretaris Bestuur

Centrum Chai

  • Marwei 59
  • 8508 RB   Delfstrahuizen

Praktijk voor MASSAGETHERAPIE, TRAUMATHERAPIE EN LICHAAMSWERK in Delfstrahuizen.

OVERVERMOEID? PIJNKLACHTEN? LAST VAN STRESS? ANDERE KLACHTEN?

Centrum Chai behandelt met lichaamsgerichte therapie en polariteitsmassage oude patronen en gewoontes die nu niet meer nodig zijn en zorgt voor balans tussen lichaam en geest.

GEDACHTEN BLOKKEREN LEVENSENERGIE

Als we ons lichamelijk en emotioneel niet goed voelen, is dit vaak terug te voeren op onze overtuigingen en denken. Gedachten beïnvloeden via emoties ons lichaam. Vaak zijn we ons niet eens bewust van deze gedachten. Gedachten die afbreuk doen aan de harmonie van ons welzijn, leiden tot blokkades, (bijv. ik moet dit doen). We blokkeren dan letterlijk onze levensenergie (Chai). Na verloop van tijd kunnen we er ziek van worden. Met behulp van massagetherapie en lichaamswerk gaan we samen werken aan het verminderen en opheffen van deze blokkades. Zodat je energie weer vrij kan stromen.

Bij Centrum Chai werken we met coaching, polariteitsmassage en lichaamsgerichte traumatherapie van Somatic Experiencing (SE)®. SE helpt de kracht van het zenuwstelsel te herstellen. SE helpt de cliënt bewust te worden van zijn hulpbronnen die het verwerkingsproces ondersteunen. Zowel externe als interne hulpbronnen worden (her)ontdekt, zodat het zenuwstelsel uiteindelijk zich kan ontspannen en zichzelf kan regulieren.

Centrum Chai is sinds 2000 een praktijk voor massagetherapie en lichaamswerk. Chai (spreek uit als “gaai”) is van oorsprong een Hebreeuws woord en staat voor het alomvattende leven. In mijn praktijk werk ik met volwassenen en kinderen. Centrum Chai is aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundige Therapeuten (VNT) en dat betekent voor u dat uw zorgverzekeraar de behandelingen mogelijk (ten dele) vergoedt.

Marwei 59  8508 RR Delfstrahuizen  0514-856190