Jolande de Nooij

Maatwerk Advocaten

  • Kraneweg 48
  • 9718 JS Groningen

Jolande de Nooij

Maatwerk Advocaten is specialist op het gebied van Arbeidsrecht, Ontslagrecht & Contractenrecht. Een Maatwerk Advocaat is er voor iedereen, van MKB ondernemer tot particulier, van werkgever tot werknemer, en voor ZZP-ers, stichtingen, profit en non-profit organisaties.

Arbeidsrecht en Contractenrecht

Maatwerk Advocaten is gevestigd in de stad Groningen en heeft afspraaklocaties in Friesland en Drenthe. De advocaten zijn geworteld in het Noorden, kennen de regio en zijn thuis in hun vakgebied. Een Maatwerk Advocaat denkt in oplossingen, staat pal voor uw belang en is klantgericht, in woord en daad. U wordt binnen 24 uur teruggebeld en een afspraak kan altijd op korte termijn worden gemaakt. Jolande de Nooij heeft passie voor het werk.

Jolande de Nooij

Ik houd mij bezig met alle facetten van het contractenrecht, in het bijzonder het arbeids- en ontslagrecht voor zowel werkgevers als werknemers. Arbeidsconflicten, r­eorganisaties, ontslag, ziekte, loonvorderingen, concurrentie- en re­latiebedingen enz. Het zijn zaken waar voor mij alles in het recht samen komt. Mijn kennis en ervaring inzetten voor mijn cliënt, het zoeken naar oplossingen, procederen waar nodig, waarbij ik altijd samen met mijn cliënt het kosten/baten plaatje weeg, dat is waar ik elke dag weer heel veel energie van krijg.

Met creativiteit en praktisch (onder)handelen tot een passende oplossing komen voor mijn cliënt, dat is mijn uitdaging!”

  • Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN);
  • Lid Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht Advocaten (VNAA);
  • Oud Bestuurslid Stichting Opleidingen der vier noordelijke balies (organiseren van  arbeidsrechtelijke cursussen);
  • Lid kascommissie Stichting Opleidingen der vier noordelijke balies;
  • Gastdocent Hanzehogeschool (specialisatie Arbeidsrecht van het Instituut voor Rechtenstudies;
  • Geven van workshops, lezingen en seminars, o.a. voor Commerciële Club Groningen;

Wij maken dan ook graag vrijblijvend kennis met u. Wat beweegt u, wat doet u en waarvoor doet u het. Wederzijdse kennisoverdracht en begrip draagt bij aan een optimale dienstverlening. Maatwerk is niet alleen een naam, maar ook het uitgangspunt!

Maatwerk Logo (2)