Karin Hartmann Penningmeester Bestuur

Van Elst & Oosterbaan Accountants - Adviseurs

  • Wismastate 9
  • 8903 JN Leeuwarden

Karin Hartmann

Karin Hartmann is vennoot bij Van Elst & Oosterbaan Accountants-Adviseurs in Leeuwarden.

Van Elst & Oosterbaan wil een onuitputtelijke bron van kennis zijn. Vanuit onze specialismen leveren we geïntegreerd financieel bedrijfskundig advies en op maat gemaakte diensten voor het optimaliseren van van ondernemingskansen. Dit doen we vanuit de visie dat iedere ondernemer uniek is. Al onze mensen, diensten en adviezen zijn er dan ook op gericht ondernemers ruimte te bieden voor groei. Met onze mensgerichte cultuur willen we bewust dichtbij onze klanten staan.

Karin Hartmann; “Wij luisteren naar uw doelen en wensen en vertalen deze naar bedrijfseconomische oplossingen. Dat is onze passie. Van Elst & Oosterbaan zijn accountants met hart voor uw onderneming én voor u! Van start tot overname begeleiden wij u persoonlijk en realistisch. Uw onderneming is bij ons in betrouwbare handen.”

Wij adviseren u dan ook over alle mogelijke financiële kwesties van uw bedrijf en over de mogelijkheden voor uw privé-situatie. Naast adviezen en begeleiding stellen wij uw financiële overzichten op, maken en controleren jaarrekeningen, verzorgen uw belastingaangiften en verbeteren uw administratie.

Een eerlijk advies en een praktische inslag! Dat is Van Elst & Oosterbaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Hartmann.