Margo de Vries

Adviesbureau Koers

  • Franckenastate 12
  • 8925 LA Leeuwarden

Margo de Vries

Margo de Vries is eigenaar van Adviesbureau Koers in Leeuwarden.

Adviesbureau Koers is hét gespecialiseerde psychologisch adviesbureau op het gebied van studie- en beroepskeuze, loopbaan en personeelsontwikkeling, met vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Wij werken voor verschillende doelgroepen: particulieren, bedrijven, instanties en onderwijsinstellingen. Altijd staan de vraag en de behoefte van de klant centraal.

Voor jou als pariculier betekent dit dat je een individueel en concreet advies krijgt welke studie goed bij je past, of op welke wijze je je loopbaan het beste kunt vormgeven. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we welke vragen je precies hebt, en hoe we daar in onze dienstverlening het beste op aan kunnen sluiten. Voor de één kan dat een individueel advies met behulp van tests zijn, voor de ander begeleiding, bijvoorbeeld in de vorm van een training of diverse gesprekken. Een oriënterend gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt daarna beslissen of/hoe je verder gaat met het traject.

 Met u als zakelijke opdrachtgever gaan we graag in gesprek over wat uw vragen zijn. De vraag en behoefte van u als klant is leidend voor de vormgeving van onze dienstverlening.

Kernwaarden in onze dienstverlening zijn maatwerk, kwaliteit en professionaliteit. Dit uit zich in onze werkwijze: wij werken altijd vanuit de vraag van onze klanten en opdrachtgevers, en werken met deskundige medewerkers die professioneel zijn opgeleid voor hun taken. Klanten ervaren onze persoonlijke benadering als deskundig en betrokken.

Voor een advies op maat, gaat Margo de Vries graag vrijblijvend het gesprek met u aan.