Petra Schaap-de With

Rijplatenverhuur

  • Rijksweg 21
  • 8448 SC HEERENVEEN

Rij platen verhuur Schaap de With

In mei 2005 richtten Durk Schaap en Petra Schaap-de With hun bedrijf op. Ze begonnen achter op het terrein bij destijds Joost Visser met een stukje opslag, een vrachtwagen, een bus en een heftruck. De vader van Petra, Ties de With, werkte op de opslag en Petra werkte vanuit huis. Na 3 jaar kregen Durk en Petra de kans om de boerderij te kopen waar Schaap De With nu gevestigd is en in 2008 verhuisde het bedrijf in zijn geheel naar de Rijksweg 21. Kantoor werd eerst gevoerd vanuit de boerderij, maar het bedrijf groeide gestaag en er werden units op het terrein gezet waar nu het kantoor gevestigd is.

Inmiddels is Schaap De With uitgebreid naar zeven vrachtwagens en ook de beide zoons van Durk en Petra zijn werkzaam in het familiebedrijf. Waar het werk in 2005 begon met verhuur van rijplaten en draglineschotten is het inmiddels uitgebreid naar ander transport zoals lengte-, breedte- en speciaal transport. SDW is VCA gecertificeerd.

Hieronder een paar uitgelichte projecten van afgelopen zomer. Naast het ‘gewone’ rijplatenwerk verzorgen wij ook regelmatig rijplaten bij festivals zodat de tenten en podia kunnen worden opgebouwd. Ook ons speciaal transport krijgt een speciaal plekje!