Reiny van der Vegt

Tij Uitvaart

  • Stationsweg 2
  • 9254 HB Hurdegaryp

Reiny van der Vegt

Als vrouwenbedrijf in de uitvaart nemen we een unieke positie in Fryslan in. Te midden van mannenbedrijven en éénpitters. Juist die vrouwelijke aanpak maakt dat we dingen anders doen dan anderen. Onze dienstverlening is vriendelijk en laagdrempelig. Onze aanpak is persoonlijk en altijd op maat. Wij luisteren totdat we echt begrijpen.

In alle rust, met aandacht, op een persoonlijke manier afscheid nemen.
Aandacht en tijd is bij het regelen van een uitvaart van groot belang. Als je iemand verliest waaraan je gehecht bent, dan lijkt het of de tijd stil staat. Het denken wordt vertraagd. Daar past geen haast bij. Bij Reiny van der Vegt is de opdrachtgever geen nummer of de zoveelste aanvrager van die dag of week. De klant is nog echt koning. De kwaliteit staat voorop, niet de kwantiteit.

Tij uitvaart, verzorgt uitvaarten op maat. Dat wat de familie vraagt heeft alle aandacht en staat centraal. Door heldere adviezen worden mensen op ideeën gebracht, zonder daarbij het kostenaspect uit het oog te verliezen . Mensen worden zich ervan bewust dat ze kunnen kiezen. Reiny van der Vegt is deskundig in het omgaan met mensen en heeft oog en oor voor detail. Iedereen, ongeacht verzekering, lidmaatschap van een vereniging of geloofsovertuiging, kan een beroep op haar doen.

Juist door het werken op maat , met een ruime tijdsinvestering en door de lage overheadkosten blijven de kosten beperkt. Dit is ook haar kracht: met een dienstverlenende houding en goede kwaliteit krijgen mensen ruimte voor een afscheid en uitvaart waarop ze met een goed gevoel kunnen terugkijken.

De beleving van een warm en waardevol afscheid is de eerste stap naar een goede rouwverwerking en een onvergetelijke herinnering.

logo reinyvdvegt