Ronny Koopman- Bakker bestuurslid

De Beautyline

  • Jan Mankeslaan 80
  • 8442 HS Heerenveen

Ronny Koopman- Bakker

Ronny Koopman- Bakker is eigenaresse van De Beautyline in Heerenveen.

De Beautyline: Instituut voor huid-en lichaams-verzorging. Gespecialiseerd in o.a.anti-aging, definitieve ontharing, verwijdering van pigment en rimpel-behandeling. Permanente make-up: wenk-brauwen, lip-en eyeliner, gelnagels, pedicure, zonnestudio, afslanken. In samenwerking met Privékliniek lymfedrainage en bindweefselmassage.

Ronny richt zich met haar bedrijf ondermeer op anti-aging huidverzorgingssysteem.

!QMS is het beste anti-aging huidverzorgingssysteem dat op dit moment bekend is. De producten bevatten maar liefst 82% pure werkzame stoffen (het hoogste van alle cosmetica merken in de wereld). Dat houdt in dat de huid niet alleen preventief tegen huidveroudering wordt verzorgd, maar ook de huidconditie nog eens wordt verbeterd doordat het eigen collageen in de huid wordt aangevuld!De belangrijkste werkstof in de producten is dus collageen. Naarmate we ouder worden gaan de collageen vezels zich verharden in de huid. De celvernieuwing wordt trager, de huid verliest collageen en vocht, wordt minder elastisch en dus slapper.

Helaas maakt een vrouw na de overgang geen goed collageen meer aan, alleen tussen de vetcellen wordt nog collageen aangemaakt maar dat is van slechte kwaliteit. Na de overgang heeft de vrouw geen oestrogeenproductie meer waarvan de aanmaak van collageen afhankelijk is.

Omdat collageen de belangrijkste factor is om een huid jong te houden, is het dus noodzakelijk om collageen van buitenaf toe te voegen. Normaal gesproken kun je collageen niet de huid in brengen, maar !QMS heeft het collageen gesplitst zodat het wel de huid in kan. Eenmaal in de huid gaat het !QMS collageen zich in de basaalcellenlaag 300 keer binden met ons lichaamseigen vocht (hyaluronzuur).

Voor meer informatie over huidverzorging kunt u contact opnemen met Ronny Koopman- Bakker.

Beautyline Logo