Tjitske Swierstra Secretaris Bestuur

GameMakelaar

  • Emmakade 59
  • 8921 AG Leeuwarden

GameMakelaar is gespecialiseerd in Augmented Reality. Met AR voeg je virtuele elementen toe aan de werkelijkheid. Door middel van het richten van een app op een afbeelding, foto of logo, worden er via de app toevoegingen getoond die er niet echt zijn. Augmented Reality kan voor veel doeleinden worden ingezet, waaronder marketing en architectuur. Je kunt een product tot leven laten komen door allerlei informatie en beelden te tonen, of een plattegrond van een nieuwe woonwijk via de app in het “echt” laten zien en er vervolgens in rond lopen etc. etc. Zoals je ziet biedt Augmented reality veel verschillende toepassingen. Wij brainstormen graag verder om te ontdekken welke toepassing voor jou/u het meest interessant is. Neem vrijblijvend contact met ons op. GameMakelaar is ook in de huren door scholen voor het geven van een workshop en is actief als CVMakelaar voor het maken van een video CV.

Workshop: Met een workshop Gaming maak je in ca. 2 uur summier kennis met gaming en ga je in groepjes aan de slag om een bordspel te maken. De Make-a-game Days gaan vooral over programmeren: in 1 dag maak je op de computer van een bestaande game je eigen game! Ook voor het basisonderwijs kunnen wij op een speelse manier kinderen kennis laten maken met gaming. Vraag naar de mogelijkheden.

Video CV: Met een video CV maak je een kort filmpje waarin je jezelf van je beste kant laat zien met als doel om hiermee voor een sollicitatiegesprek te worden uitgenodigd. Je kunt hiermee iets meer van jezelf laten zien dan met alleen een papieren sollicitatiebrief/cv en een eerste indruk wekken bij je toekomstige werkgever. Pak ook je podium en onderscheid je van de rest met een video CV van CV Makelaar.