Tjitske Swierstra Voorzitter Bestuur

MeAR Media

  • Voorstreek 15
  • 8911 JH Leeuwarden

MeAR Media maakt het mogelijk om je klant op en interactieve en vooral ook leuke manier je product of dienst te laten ontdekken. Augmented Reality (AR) / Virtual Reality (VR) is een nieuwe manier om te adverteren, te vermaken en te verkopen met als resultaat een ultieme beleving!

Met Augmented Reality (AR) zie je met behulp van je smartphone/tablet dingen die er niet echt zijn. Dit gebeurt door een digitale laag die als het ware over de werkelijkheid wordt gelegd. Met Virtual Reality (VR) ben je afgesloten van de fysieke wereld. D.m.v. een VR-bril ga je de virtuele wereld ervaren als de echte wereld.

Wordt je bewust van de kracht van Augmented- en Virtual Reality. Ht is een verrijking en een visuele oplossing waarmee klanten beter voorzien worden van informatie en weten wat ze kunnen verwachten.

Onze core business:

  1. MeAR Fryslân route app. Dit is een app met wandel-, fiets-, vaar- en autoroutes door Friesland met Augmented Reality. Je ervaart op die manier de verhalen ter plekke, waar ze ontstaan zijn en er echt toe doen.
  2. Escapegames Leeuwarden. Per team van 4-6 personen heeft om de beurt één persoon de VR bril op en de andere groepsleden hebben informatie in de echte wereld. Door met elkaar te communiceren help je elkaar om het spel tot een goed einde te brengen.
  3. MeAR Onderwijs. Digitaal leren d.m.v. workshops AR en VR. Wij zijn ambassadeur van CoSpaces in Nederland.