Wil de Bruijn

NovaHestia

  • Willebrordweg 2
  • 6871 ZV RENKUM

Wil de Bruijn

Wil de Bruijn is eigenaar van NOVAHESTIA. NOVAHESTIA is een klein team professionals, gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding en carrière planning. Zij zijn gericht op verheldering van je mogelijkheden in werk en privé, zodat je weer greep krijgt op je eigen toekomst. Of het nu gaat om veranderingen in de werksituatie (samenwerking, promotie, ontslag, reorganisatie e.d.) ontwikkelingen in het privé leven (relaties, ziekte, de zin van het bestaan e.d.) of om andere belangrijke ankerpunten in het bestaan…

Kortom:
Als je het beste uit jezelf wilt halen, maar niet weet hoe….
Als je behoefte hebt aan een coach die je leert je eigen mogelijkheden beter te benutten….
Als je een mens zoekt met een luisterend oor voor problemen, die jou helpt oplossingen te vinden….

Onze professionals zijn geboeid door mensen. Zij hebben vertrouwen in de mogelijkheden van ieder mens en zijn ervan overtuigd dat ieder mens de behoefte heeft zichzelf te ontwikkelen of te verwezenlijken. Zij worden geraakt wanneer mensen een stagnatie ervaren, waardoor ze weinig of geen perspectieven meer zien, of wanneer mensen geen handvatten hebben om hun toekomst vorm te geven. Door onze werkwijze worden nieuwe of onbekende paden en werkterreinen belicht en onderzocht, zodat oplossingen kunnen worden gevonden.

Het doel van ons werk is, ertoe bij te dragen dat (dreigende) stagnaties een positieve wending nemen en dat de hierbij gestelde doelen worden behaald. Het betreft zowel het persoonlijk functioneren, het leren omgaan met veranderingen, als het voorkomen of opheffen van disfunctioneren in de werksituatie, of de zoektocht op weg naar nieuwe mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wil de Bruijn.

 

logo Novahestia