Wilma van de Brug- Numan

Fotografie Joan van de Brug

  • Dijkstraat 40-42
  • 8801 LW Franeker

Wilma van de Brug- Numan

In 1986 is Wilma van de Brug- Numan met haar man Joan, gestart als zelfstandig fotograaf in Franeker. Sinds het jaar1990 is Wilma van de Brug- Numan met haar bedrijf gevestigd op de huidige locatie aan de Dijkstraat. De fotografen van Fotografie Joan vd Brug; kenmerkend door hun vakmanschap en creativiteit. Bedrijfsfotografie, portretfotografie en bruidsfotografie. Ons bedrijf kenmerkt zich door een geheel eigen stijl.

Doelgroepen : de zakelijke markt bedienen wij met fotografie voor websites, beurzen en brochures. Voor de particuliere markt zijn trouwreportages en portretten een belangrijk onderdeel. Van essentieel belang is de totale vormgeving.

Workshop

Licht is daarbij een heel belangrijk onderdeel in de fotografie. Zonder licht, geen schaduw, geen sfeer. Fotografie Joan vd Brug geeft ook workshops Fotografie. In de workshop gaan theorie en praktijk samen, met wisselende opdrachten voor de workshopdeelnemers. Kijken naar licht, patronen, structuren, compositie, standpunt en beeldkader zijn thema’s die in de workshop(cursus) aan de orde komen. Maar ook de diverse instellingen en mogelijkheden van de camera worden behandeld. Vervolgens worden de gemaakte beelden op een later moment via een beamer besproken en beoordeeld.

Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met Wilma van de Brug- Numan.

logo joanvdbrug